外星人 spanduk

Zed Full Key Programmer Diagnostic Machine Sec-e9 Mesin Programmer Key Pikeun Sadaya Mobil

Produk parameter:

  • Model detik-E9
  • kakuatan 120W
  • Dimension 255 (W) * 360 (H) * 340 (d) mm
  • beurat 19.5KG
  • Resolusi XY: 0.005mm Z: 0.0015mm
  • Spindle Revolusi 12000 + rpm
  • Hawa 0-40 °
  • Kalembaban 10-90%
  • MOQ 1 sét

jéntré produk

Tags produk

Zed Full Key Programmer Diagnostic Machine Sec-e9 Mesin Programmer Key Pikeun Sadaya Mobil

detik-e9 四 代 对比 图

 

Panjelasan Produk

1. Ngajalankeun lancar, Nolak ningkatkeun sistem otomatis!

2. Kelas industri khusus, layar tampilan, umur panjang, jaminan 12 bulan!

3. Hiji-tombol ngamimitian, Laju boot gancang!

4. Layar tampilan anu dipasang, TEU hariwang dipaling!

5, sambungan USB, Pangiriman sinyal langkung stabil!

6.Teu aya batré, Langkung aman!

7, data konci masif, motong konci saderhana!

8, warna Palasik, Penampilan Anu Endah!

9. Antarmuka anu langkung saderhana, Jelas tata perenah, Gampang dianggo.

 

Kauntungannana


1. Tiasa milarian langsung nomer bit konci ku kode konci. Henteu kedah milarian ti Instacode 2.
Tiasa motong konci énggal ku cara nyabak nomer, nalika konci aslina leungit.
3. Dukung 10 bahasa kaasup Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Spanyol. Turki, Rusia, Korea, sarta Czech
4.Can motong panggilingan veritcal, panggilingan datar, panggilingan internal tur kenop panggilingan éksternal
kenop cut mobil 5.Can, kenop motor, kenop Surabi, kenop tubular, sarta single sided kenop standar na sagala jinis konci.
6.Bisa motong konci Tibbe sareng tombol LDV
7. Clamp
Tambahan
9.sakabeh mesin parantos diuji sateuacan kapal kaluar

e9 详情 图 20190614

 

Palayanan

1. Naon waé patarosan bakal dibales dina 24 jam
2. Produsén profesional, Wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang di Hunan;
3. OEM / ODM sayogi;
4. Gaduh CE, sertipikat SGS FCC;
5. Ngaronjatkeun parangkat lunak bébas Lifelong, ampir 2-4 kali per taun.

 

Rincian bungkusan: Paket Nyusut Standar Bersa Tés sareng diparios

Ukuran: 54cm * 37cm * 46cm
Rincian Pangiriman: Dina 2-3 dinten damel saatos pamayaran
(DHL, UPS, TNT, Fedex, EMS atanapi panerus anjeun anu ditunjuk)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    produk nu patali

    • Alat Tukang Kunci Otomatis Pinuh Mesin motong Key

      Alat Tukang Kunci Otomatis Pinuh duplikat Konci Cu ...

      Alat Tukang Kunci Otomatis Pinuh duplikat Konci Cu ...
      Tambih deui
    • BARU !!! Sadayana dina Alfa Mesin motong Key Otomatis

      BARU !!! Sadayana dina Alfa Key Key Cutting Ma ...

      BARU !!! Sadayana dina Alfa Key Key Cutting Ma ...
      Tambih deui
    • Pabrik Harga Alfa Mesin Key pikeun Tukang Kunci

      Pabrik Harga Alfa Mesin Key pikeun Tukang Kunci

      Pabrik Harga Alfa Mesin Key pikeun Tukang Kunci
      Tambih deui
    • Detik-E9z Mini Car Key motong Mesin

      Detik-E9z Mini Car Key motong Mesin

      Detik-E9z Mini Car Key motong Mesin
      Tambih deui
    • Mesin motong konci gampil otomatis

      Mesin motong konci gampil otomatis

      Mesin motong konci gampil otomatis
      Tambih deui
    • Mesin Duplikat Tombol Manual SEC-M10 (Habis stock)

      SEC-M10 Manual Key duplikat Mesin (Kaluar st ...

      SEC-M10 Manual Key duplikat Mesin (Kaluar st ...
      Tambih deui