• 24H

    24H

    24H

    24H

    Sagala inquiries bakal ngawaler dina 24 jam
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    OEM / ODM

    OEM / ODM

    OEM / ODM nyaéta sadia
  • Hiji dina hiji

    Hiji dina hiji

    Hiji dina hiji

    Hiji dina hiji

    Hiji dina hiji Pameran hidayah teknis rojongan teknis Lifelong upgrades software bébas, ampir 2-4 kali per taun
  • 600 méter pasagi

    600 méter pasagi

    600 méter pasagi

    600 méter pasagi

    Simkuring boga gudang badag: kira 600 méter pasagi
sec-e9
kira-kira

 

Hunan Kukai Electromechanical Co. Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech specializing di R & D, produksi jeung jualan tina mesin motong konci, nu kantor pusatna di kota Changsha, Propinsi Hunan. Urang nyadiakeun solusi motong konci inovasi pikeun locksmith discerning. Produk geus dijual sakuliah dunya, kayaning AS, Eropa, Tenggara, Korea jeung saterusna.

maca deui

Hunan Kukai Electromechanical Co. Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech specializing di R & D, produksi jeung jualan tina mesin motong konci, nu ieu kantor pusatna di kota Changsha, Propinsi Hunan. Urang nyadiakeun solusi motong konci inovasi pikeun locksmith discerning. Produk geus dijual sakuliah dunya, kayaning AS, Eropa, Tenggara, Korea jeung saterusna.

maca deui
  • 554X358 (3)
  • 554X358 (3)
  • 554X358 (3)
  • 554X358 (3)
Pidio tina Hunan Kukai Electromechanical Co.Ltd

wartos

pamutahiran

  • Notice Of Dragon Boat Festival
    Notice Of Dragon Boat Festival
    Dear customers:   Please be informed that we will be closed from June 7 to 9 due to the dragon boat festival holiday, open again on June 10, all the orders placed after June 6 will be processe...
    Tambih deui
  • Notice of Employee Resignation
    Notice of Employee Resignation
    To all valued clients:   Have a good day! Please be informed that our former employee, Julia li(Julia Lee), was not working in kukai from August 15th, 2018. Thanks for her efforts to Kukai. A...
    Tambih deui
  • SEC E9 Promotion on May—5th anniversary of kukai
    SEC E9 Promotion on May—5th ann...
    1.SEC-E9(standard package)promotion for retails: Buy 1 unit of SEC-E9, get 1 free FO21 Ford Tibbe clamp(valued $115)   2.SEC-E9(standard package)Promotion for distributors: A.Buy 2~4 units at ...
    Tambih deui
WhatsApp Online Chat!