• 24H

    24H

    24H

    24H

    Sagala inquiries bakal ngawaler dina 24 jam
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    OEM / ODM

    OEM / ODM

    OEM / ODM nyaéta sadia
  • Hiji dina hiji

    Hiji dina hiji

    Hiji dina hiji

    Hiji dina hiji

    Hiji dina hiji Pameran hidayah teknis rojongan teknis Lifelong upgrades software bébas, ampir 2-4 kali per taun
  • 600 méter pasagi

    600 méter pasagi

    600 méter pasagi

    600 méter pasagi

    Simkuring boga gudang badag: kira 600 méter pasagi
新广告图片
kira-kira

 

Hunan Kukai Electromechanical Co. Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech specializing di R & D, produksi jeung jualan tina mesin motong konci, nu kantor pusatna di kota Changsha, Propinsi Hunan. Urang nyadiakeun solusi motong konci inovasi pikeun locksmith discerning. Produk geus dijual sakuliah dunya, kayaning AS, Eropa, Tenggara, Korea jeung saterusna.

maca deui

mesin konci

clamp konci

Hunan Kukai Electromechanical Co. Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech specializing di R & D, produksi jeung jualan tina mesin motong konci, nu ieu kantor pusatna di kota Changsha, Propinsi Hunan. Urang nyadiakeun solusi motong konci inovasi pikeun locksmith discerning. Produk geus dijual sakuliah dunya, kayaning AS, Eropa, Tenggara, Korea jeung saterusna.

maca deui
  • 6号 554X358-4
  • 6号 554X358-4
  • 6号 554X358-4
  • 6号 554X358-4
Pidio tina Hunan Kukai Electromechanical Co.Ltd

wartos

pamutahiran

  • New arrival!!SX9 S6 Key Jaw For Alpha Key Cutting Machine
    New arrival!!SX9 S6 Key Jaw For Alp...
    Dear customers, Considering the needs of some customers, Kukai launched a new Jaw – SX9 Key Jaw(S6) in July 2020. Suitable for Alpha key cutting machine, dedicated to cutting Citroen keys(for...
    Tambih deui
  • Promotion for Alpha and SEC-E9 automa...
    Dear customers KUKAI group has a big promotion on July—Buy 1 get 1   Promotion time 10th-24th July 2020(GMT+8)   1.SEC-E9: Buy one SEC-E9 automatic key cutting machine get 1 free ...
    Tambih deui
  • Dragon Boat Festival Holiday Notice
    Dragon Boat Festival Holiday Notice
    Dear customers:      Please be informed that we will be closed from June 25th to June 27th due to the Dragon Boat Festival Holiday , open again on June 28(Sunday) ,all the orders placed after Ju...
    Tambih deui
WhatsApp Online Chat!