Rreth Nesh - Hunan Kukai elektromekanike Co Ltd
Hunan Kukai elektromekanike Co Ltd, është një sipërmarrje të teknologjisë e specializuar në R & D, prodhimin dhe shitjet e makinës kyçe prerjes, e cila është e ka selinë në qytetin Changsha, Provinca Hunan. Ne mundesojme
  • 15 Expo Nacional Cerralera 2017 në Meksikë
  • 15 Expo Nacional Cerralera 2017 në Meksikë ~
  • 518 Industria kineze bravandreqës Takimi vjetor
  • DAV
  • Takimi vjetor 518 industria kineze bravandreqës 2018
  • 518 Industria kineze bravandreqës Takimi vjetor
  • ALOA 2017 në SHBA