За нас - Хунан Kukai Електромеханички копродукции, Ltd

Хунан Kukai Електромеханички копродукции, Ltd

Хунан Kukai Електромеханички копродукции Ltd е на високо-технолошкиот претпријатие од областа на R & D, производство и продажба на клучните машина за сечење, која е со седиште во градот Чангша, Хунан во покраината. Ние обезбедуваме иновации клуч решение за сечење за остроумниот бравар. На производи се продаваат во целиот свет, како што се САД, Европа, Југоисточна Европа, Кореја и така натаму. Спонзорот е висок професионалци кои знаат карактеристиките на различни брави и мнозинството од различни проблеми се среќаваат во практична работа. Нашите производи, ЦПУ Автоматски Клучни машина за сечење серија, може да поддржува подготовка на разни клучеви, како обичен мелење клуч, клучот лицето мелење, Ален клуч (F021), Шило копче за andCylinders, која може да се дуплираат клуч од страна на користење на базата на податоци, ако ја изгуби клучот. Покрај тоа, многу поудобно и опрема се развиваат. Во исто време, ние исто така може да обезбеди повеќе квалитетни алуминиумски алатка за избор на претплатникот.

во врска со
Хунан Kukai Електромеханички копродукции Ltd е на високо-технолошкиот претпријатие од областа на R & D, производство и продажба на клучните машина за сечење, која е со седиште во градот Чангша, Хунан во покраината. ние обезбедуваме
  • 15 Национал Cerralera Експо 2017 во Мексико
  • 15 Национал Cerralera Експо 2017 во Мексико ~
  • 518 Кинески бравар индустрија годишен состанок
  • DAV
  • 518 Кинески бравар индустрија годишен состанок 2018
  • 518 Кинески бравар индустрија годишен состанок
  • ALOA 2017 во САД