bali

Looking For Distributor Kabeh Swara World!

Kanthi adol seri SEC E9, seri Alpha , M10 lan kabeh alat alat tukang kunci, akeh pelanggan kepengin dadi dealer utawa distributor ing wilayah kasebut. Kanggo nggedhekake pengaruh mesin pemotong kunci otomatis SEC-E9 ing saindenging jagad, kita nggoleki distributor mesin pemotong kunci SEC E9 & Alpha ing saindenging jagad. Nanging bisa uga sampeyan bakal takon kenapa aku kudu distributor mesin pemotong kunci? apa mupangate bisa dipikolehi yen bakal dadi distributor? Kepiye cara dadi distributor sampeyan?

 

Kene kabeh kaluwihan minangka ngisor:

A. SEC-E9 Key Cutter Mesin OEM / ODM Service Layanan.

Kita wis dilakoni pribadi bisnis SIGN kanggo liwat rong puluh taun ing China lan ngedegaken kita perusahaan Hunan Kukai ana SIGN senior sing duwe luwih saka 16 taun pengalaman ing lapangan SIGN. E9 laser machine tombol pabrik punika perusahaan dhuwur-tech, kalebu 20 engineers (kalebu 3 perancang Industrial) ing R & departemen D, 30 salesmen ing departemen sales internasional lan domestik, 12 buruh ing workshop, 5 inspektur ing departemen QC. Uga kita duwe mining gedhe: bab 600 meter. Pracaya kita kita cukup kemampuan kanggo njupuk pesenan.

 

B. Price Competitive Lan Cukup

Hubungi kita dodolan kanggo njaluk rincian. Lan sing Highly tampi kanggo ngunjungi E9 pabrik mesin nglereni tombol.

Hubungi info.

Email: vip@kkkcut.com

Wechat & Whatsapp: +86 182 2990 5095

telephone: +86 731-8983 3591/3592

 

Dhukungan C.Technical

Kita bakal nyedhiyani latihan paling seminggu technical, Uga kita bisa nglatih sales kanggo luwih ngerti nilai sales mesin yen perlu, Yen duwe aktivitas promosi utawa nuduhake, kita bisa ngirim teknisi ngewangi sampeyan.

 

Dhukungan D.Advertisement

Kita bakal ngetokake informasi kontak wewenang lan nuduhake distributor ing situs resmi perusahaan kita, Disambung Ing lan Facebook, tata letak brochure lan ing. Uga kita bakal Panggenan ing search engine lokal.

 

Carane dadi distributor kita?

Hubungi E9 tombol pabrik mesin nglereni kanggo njaluk rincian. Sampeyan Highly tampi dadi distributor kita. Ayo dadi njaluk WIN-WIN bebarengan!

 

Hunan Kukai electromechanical Co., Ltd.

The Manufaturer saka SEC-E9 otomatis Key Cutting Machine

2018-7-13


    Wektu kiriman: Aug-11-2019