Prakawis kita - Hunan Kukai electromechanical Co. Ltd.
Hunan Kukai electromechanical Co. Ltd punika perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing R & D, produksi lan dodolan mesin nglereni tombol, kang iki markasé ing kutha Changsha, Langkawi District. We nyedhiyani
  • 15 Expo Nacional Cerralera 2017 ing Meksiko
  • 15 Expo Nacional Cerralera 2017 ing Meksiko ~
  • 518 industri SIGN Chinese patemon taunan
  • Dav
  • 518 industri SIGN Chinese patemon taunan 2018
  • 518 industri SIGN Chinese patemon taunan
  • ALOA 2017 ing Amerika Serikat